Benvolgudes famílies:

La nova Junta Directiva de AFA, vol en primer lloc, saludar a totes les famílies i molt especialment donar la benvinguda a totes aquelles que s'incorporen en el nou curs.

Igual que els anteriors responsables de el AFA, som un grup de pares i mares compromesos amb l'educació dels nostres fills i amb la millora de la nostra escola. Pensem que, a més del compromís individual que tenim com a educadors dels nostres fills i filles, hem d'implicar-nos de forma conjunta i entendre que les famílies som un membre més a l'escola, al costat dels propis alumnes i els professors.

Parlem en nom de tots els components del AFA, quan els diem que comencem el curs amb molta il•lusió, i alberguem moltes idees que ens fan pensar que els propers mesos seran molt fructífers i satisfactoris per a tota l'escola.

Segur que amb les vostres aportacions i en col•laboració amb la directiva de l'escola i amb el professorat , que ens han brindat la seva col•laboració en tot el que aconsegueixin, podrem abordar noves propostes i millorar la qualitat dels serveis que actualment oferim, pretenent, en definitiva, fer de la Escola Colors , el centre que desitgem.

Aquests són només alguns dels molts projectes que volem dur a terme:

Agraïm tots els suggeriments o comentaris que podeu fer-nos arribar a qualsevol moment, ben escrivint a les nostres adreces electròniques o deixant la carta en la bústia de suggeriments que tenim en l'entrada del centre. Aquesta Junta Directiva, convida a totes les famílies a unir-se i participar en l'associació, i esperem poder comptar amb tots i totes en aquest objectiu i interès comú que compartim que és donar el millor als nostres fills i filles.

Atentament,
Junta Directiva