Política de Privacitat

Política de Privacitat - AFA ESCOLA COLORS

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat d'AFA ESCOLA COLORS amb CIF G-64889082 i domicili social situat a Carrer Valldoriolf, 2, 08520 Bellavista, Barcelona, amb la finalitat de poder atendre els compromisos derivats de la relació que mantenim amb vostè. En compliment amb la normativa vigent, AFA ESCOLA COLORS informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per les finalitats esmentades.

AFA ESCOLA COLORS informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que AFA ESCOLA COLORS es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D'acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament de els mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic afaescolacolors@gmail.com.

MODIFICACIÓ DE LES SEVES consentiments

La informació dels tractaments que ha consentit estarà sempre accessible a partir del 25 de maig. Podrà modificar-la sempre que vulgui, adjuntant fotocòpia del DNI i sol·licitant l'acció que desitgi des d'aquesta data dirigint-se a la següent adreça: afaescolacolors@gmail.com.

DETALL DE LA INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

RESPONSABLE:

Identitat:
Associació de Families AFA CEIP ESCOLA COLORS amb CIF G-64889082
Dir. Postal:
Carrer Valldoriolf, 2, 08520 Bellavista, Barcelona
Telèfon:
93 849 72 22
E-mail:
afaescolacolors@gmail.com

FINALITAT:
Les finalitats principals de tractament de les seves dades personals són:

  • Enviament de comunicacions informatives
  • Gestió de la relació de serveis contractats per vostè amb l'Associació

CONSERVACIÓ:
Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació amb l'entitat i no se sol·liciti la seva supressió per l'interessat, seran conservats d'acord amb els terminis legals establerts.

DECISIONS:
L'Associació no prendrà decisions automatitzades, perfils o lògica aplicada a les seves dades.

LEGITIMACIÓ:
Tractem les seves dades de caràcter personal sobre la base de:

  • El seu consentiment (per a l'enviament de comunicacions informatives que entenem del seu interès)
  • La necessitat del tractament per a l'execució del contracte subscrit amb vostè

DESTINATARIS:
Durant el període de durada del tractament, AFA ESCOLA COLORS no realitzarà cap cessió, llevat obligació legal, ni tampoc cap transferència.

DRETS:
Drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació o oposició al tractament de les seves dades, així com retirar el consentiment prestat o formular reclamacions davant l'Autoritat de Control.

Procedència de les dades:
El mateix interessat o el seu representant legal.

INFORMACIÓ ADDICIONAL:
Si té qualsevol dubte o preocupació sobre la forma en què tractem i fem servir les seves dades personals o desitja exercir qualsevol dels drets, poseu-vos en contacte a afaescolacolors@gmail.com o escriviu-nos a la següent adreça: Associació de Mares i Pares de l'Escola Colors, Carrer Valldoriolf, 2, 08520 Bellavista, Barcelona.

Rebi una cordial salutació,
La Junta Directiva