Contacta'ns

Direcció:Carrer Valldoriolf, 2, 08520 Bellavista, BARCELONA.

Telèfon:+93 849 72 22

Envia'ns la teva consulta:

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES: En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les vostres dades i dels drets que us assisteixen, posem a la vostra disposició la informació següent.

RESPONSABLE DE TRACTAMENT: AFA ESCOLA COLORS
FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES: Gestionar i respondre la consulta.
CONSERVACIÓ DE LES DADES: Les dades es conserven el temps estrictament necessari per a la relació i el que li és exigible legalment, destruïdes posteriorment mitjançant els processos segurs de l'organització.
LEGITIMACIÓ PER AL TRACTAMENT: Interès legítim de les parts per donar resposta a la sol·licitud dinformació.
DESTINATARIS DE LES SEVES DADES PERSONALS: No es preveuen cessions de dades excepte en aquells casos en què hi hagi una obligació legal.
ELS SEUS DRETS: Podeu revocar el consentiment i exercir els vostres Drets a accedir, rectificar, oposar-vos, limitar, portar i suprimir les dades, escrivint a AFA ESCOLA COLORS, a Carrer Valldoriolf, 2, 08520 Bellavista, BARCELONA, a més d'anar a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Important

Us recordem que totes aquestes opcions de contacte amb la Junta de l 'AFA són les que permeten mantenir una bona comunicació i estar informats correctament.

La Junta es reuneix a la sala de l'AFA tots el primers divendres de cada mes a les 17:00h (en casa de ser festiu es traslladarà al divendres següent) i convida a les reunions a totes les famílies interessades en col:laborar activament.

La sala de l’AFA està situada al costat de la biblioteca de l'escola i té una porta directe des del pati situat al costat de l'entrada principal.